Sabtu, 1 Januari 2011

satu stengah tahun berlalu....

kak fa! Saya sedey tadak p0n gambar ka story mory member2 kat USM. Ayat saiful my junior bila dia view my blog..hehehe..cik fa balas balik kat si sepol, insyaALLAH nanti kak fa p0st.kalu tak silap diskasyen tu hampir 4 lima bulan yang lepas dah rasanya.hehe..bukan tak nak..hah! x nak?? Okey2 cik fa ubah, bukan tak maw...tapi tak dak idea, tak dak
masa.

..tak dak bahan, bla..bla..bla..cik fa membebel..p0n boleh..hihi.

so skarang cik fa nak p0st story pasal ma life di kampus..semester satu berlalu...dua...tiga..eh?? semester empat dah?? Hmm masa memang tak akan tunggu kita cik fa...ya ya cik fa taw tu. Cuma kenkadang alpa jugak dengan keseronokan dunia. Astaghfirullah. Okey cik fa nie nak kata ramai kawan besa ja kot...jenis pemalu.
.memang kelentong. Actually bukan pemalu cik fa nak bagi tahu
sebenarnya.
.tapi word pemalu tu cik fa wat
gempak ja..mesti semua kawan2 cik fa tak puas hati la tu..hihihi yalah2 cik fa tukar. Cik fa ni terlebey peramah. Okey bru nmpak kepuasan hati dimuka teman2 sekalian..hehe

eh sebelum tu cik fa nak bagi taw 24 haribulan ritu, tarikh result keluar. Result cik fa yang sem 3..debar jugak cik fa. Syukur pada ALLAH makin meningkat keputusan. Ayah ibu cik fa wish tahniah. Thanks ayah ibu, tanpa kalian disisi cik fa mungkin tersungkur kat lantai simen. Kat umah cik fa tak dak tanah. Rumah taman. Kecik2 comey gitu,kat mana nak ada ruang tanahnya..hehehe.
kawan2 cik fa kat USM mostly junior..ALLAH setahun ja pon...ramai taw, sat nak list..huda, saiful,nori, faza, bilah farha (ala2 nama cik fa, tp kurang h) emm ada gak yang sama umur..ila (merangkap rum8 cik fa),bad,fairuz,rina,mun,ika,yt. ha yang banyak pengalaman pon ada, bak kata orang tua2 yang makan garam dulu, kak rai dan kak erin. Suma member2 yang cik fa list tu secourse. Kalau yang bukan satu course ramai lagi...jenoh gak nak list... esok2 pulak..hehe

spanjang tempoh pengajian kat kampus baru cik fa rasa peritnya kalau banyak main. U bukan macam poly (tempat diploma cik fa dulu) senang nak score. Azam baru maw ad..untuk improve diri. Tapi cik fa ni sat ja ada kesedaran tu. Hish ap la cik fa ni...
tapi cik fa nak tekankan dsini disitu dsana x kesah la...AL ilmu bila amalin kal
sajjari bila samar. Ilmu tampa amal ibarat pohon tanpa buah. Jadi jangan tanam niat belajar untuk exam..silap tu. Cik fa la tu..hehe. cik fa pelan2 dah ubah niat kearah yang betul..Alhamdulillah ad jugak ksedaran tu.

Dikala itu, Cik fa berenti menaip....

2 ulasan:

  1. amboi cik fa....hehehe story mory kt usm ek...
    tp tu xcukup ag tu k fa...byk lg kan crite2 hangat n top kt usm...

    rndu lak kt k fa bile bace blog neh...lame da xjenguk2 coretan k fa...hehehe
    btw td knduri abg k fa kan...thniah da dpt kak ipaq baru...
    semoge beroleh keberkatan n keredhaan Allah swt..amin...

    contact2 la yek...

    BalasPadam
  2. nama fiza x mention pon...hmmmmmmmm

    BalasPadam